Kosmetisk tatuering ögonbryn

3D ögonbryn

3d-ogonbryn

3D ögonbryn – mest trendat just nu

Permanent makeup håller definitivt på att bli en riktig klassiker. Trots att företeelsen är så pass ny har den blivit enormt populär och efterfrågad. Det är ju egentligen inte så konstigt när det ger ett så pass unikt resultat och sparar enormt med tid i det långa loppet. Och kvalitén går knappast att jämföra med traditionella åtgärder. Som med allt populärt utvecklas olika tekniker, preferenser och metoder. 3D ögonbryn har för många blivit ett förstahandsval. Därför ska vi titta närmare på vad det egentligen innebär.

Vad är 3D ögonbryn?

info grafik permanent makeup - 3d ögonbrynDet sägs att kärt barn har många namn. Och det gäller även här. Metoden kallas ibland för microblading och ibland även för taffymetoden. Dessa är bara olika begrepp för samma sak. Därför spelar det egentligen ingen roll vad man kallar det. Viktigast är hur det hela utförs. Men överallt är den iallafall känd som 3D ögonbryn. Genom semi-permanent tatuering av flera enstaka strån i olika färger får man ett resultat som i väldigt stor utsträckning påminner om perfekta naturliga ögonbryn. Behovet av att använda ögonbrynspenna försvinner helt. Men viktigt att komma ihåg är att poängen med metoden ofta anses vara att få ett naturtroget resultat. Inte ett resultat som ersätter smink.

Vilka är fördelarna med 3D ögonbryn?

I jämförelse med övriga metoder så anses 3D ge ett väldigt naturligt resultat. Så verklighetstroget att det är svårt att skilja från verkliga ögonbryn. Eftersom hållbarheten är ända upp till tre år så är det även en extremt kostnadseffektiv behandling. Men hur långvarigt resultatet blir beror väldigt mycket på hur man sköter ögonbrynen samt vilken hudtyp man har. De som väljer att skaffa 3D ögonbryn gör det ofta för att det leder ett naturligt resultat. Och därför man kan även välja att använda vanligt smink efter behandlingen. När resultatet blir synligt förvånas många över hur naturtroget men ändå utmärkande det hela är.

Hur går behandlingen till?

Första steget är alltid konsultation. Genom att sätta sig ned med behandlaren så får man möjligheten att lära sig mer om metoden, upprätta förtroende för personen och ställa eventuella frågor som man har. Oftast framställs först en skiss och en färgmall för hur man vill att ögonbrynen ska se ut, samt vilka färger och toner de ska ha. Först när man är nöjd så påbörjas själva behandlingen.

Den som har hand om behandlingen tatuerar sedan fina streck i huden. Dessa streck påminner väldigt mycket om naturligt förekommande strån. Genom att anpassa färgerna efter befintliga strån så blir resultatet väldigt svårt att särskilja från egna ögonbryn. Eftersom även färgtonen kan justeras går det att få ett väldigt visuellt särpräglat resultat.

Hur många besök behövs?

Hur många besök som behövs kan variera. Kanske vill man vid ett senare tillfälle göra några korrigeringar, och då blir ju återbesöken såklart fler. Men oftast så rekommenderas åtminstone ett återbesök för återkoppling några månader efter själva behandlingen. Då får du möjligheten att diskutera resultatet med behandlaren. Och även lägga upp en plan för eventuella framtida åtgärder. Därför kan man förvänta sig mellan ett och två besök om man inte därefter själv väljer ytterligare åtgärder som tillval.

Prislista, erbjudanden, kampanjer och rabatter

Här kan du se vilka aktuella erbjudande och kampanjer vi erbjuder just nu. Passa på att köpa prisvärda behandlingar till kosmetisk tatuering.

5 reaktioner på ”3D ögonbryn

 1. Hej jag halde Bolat tid hos Er pâ mândag kl 10,30 men skulle gärna vilja boka till kl 12 eller 12,30 om det är möjligt.

 2. Hej
  Jag har en fråga ang 3D permanent make up eller 3d +skuggning. Det var nu extra pris i oktober hörde jag. Kostar det bara 900 kr inklusive återbesök? Vilket märke använder du? Varför är det så här billigt den här månaden.
  Ursäkta för många frågor och tack på förhand!

  Mvh Magi

  1. Nu är en microblading-kampanj. Åerbesök ingår i priset. Jag använder ECURI pigment.

 3. Hej
  Jag skulle vilja boka detta men vill först veta lite om er erfarenhet och utbildning på området?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *