Permanent makeup

Permanent makeup

Permanent makeup är inte festlig makeup

Alla professionella sminkare dvs. kosmetologer vet att festlig makeup skiljer sig från dagtid makeup. Betonade, skimrande och lysande toner använder man för festliga tillfällen, när man går ut på kvällen eller festar. En mildare variant av festlig makeup är dagtid makeup. Också, permanent makeup eller kosmetisk tatuering är inte festlig makeup

Kosmetisk tatuering för ögonbryn, ögonlock och läppar borde inte vara överbetonad. Permanent makeup som sitter kvar i ansiktet på morgonen med samma intensitet som t.ex. vid ett festligt tillfälle är därför dålig permanent makeup. Syftet med permanent makeup är att accentuera din naturliga skönhet och att övertyga tittaren att din skönhet är helt naturlig.

Men ifall det är klart att man inte kunde ha fötts med sådana ögonbrynen som ’’pryder’’ hennes/hans ögon  –  då har vi ett problem. Just därför har man utvecklat en speciell kosmetisk tatuering metod känt som ’’JAPANSKA-METODEN’’ eler microblading. Microblading man drar strå för strå, inte bara en linje eller ett streck av pigment som fyller en liten yta. Med japanska-metoden får man naturligt utseende. Om man behöver överbetona eller förstärka redan behandlade ögonbrynen på grund av att man ska gå ut på kvällen eller någonting liknande, det gör man med vanliga makeuptekniker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *