Kosmetisk tatuering ögonbryn
kosmetiska tatuering ögonbryn

KOSMETISK TATUERING ÖGONBRYN

Ögonbrynen påverkar ditt ansikte väldigt mycket. Du kan se perfekt ut men om du har för tunna eller för ljusa ögonbryn kan de sabba hela din stil. Det är därför som vi nu erbjuder kosmetiska tatuering ögonbryn. Glöm bort dem där irriterande ögonbrynen som du inte kan få bukt på, låt oss hjälpa dig att fixa dem permanent. För att se till så att dina ögonbryn blir helt perfekta så erbjuder vi faktiskt två olika kosmetisk tatuering behandlingar som garanterat kommer att ge dig perfekta ögonbryn.

kosmetiska tatuering ögonbrynMicroblading:

Om du har tunna eller osymmetriska ögonbryn så är microblading perfekt för dig. Behandlingen går ut på att vi applicerar färgen med speciella verktyg för att resultatet ska bli så naturligt och bra som möjligt.

Självklart tar vi hänsyn till dina önskemål och anpassar färgen på tatueringen efter er hårfärg, hudfärg och ögonfärg. Om du är missnöjd med dina ögonbryn idag så kommer du definitivt inte vara det efter denna behandling.

Puder ögonbryn:

Om du redan är relativt nöjd med dina ögonbryn och bara vill fixa lite saker är detta behandlingen för dig. I denna metod så kompletterar vi vad du redan har genom att fylla i och tillföra färg. Detta kommer att få dina ögonbryn att se fullare ut och kan påminna lite om ögonskugga. Om du väljer puder ögonbryn behandling behandling kommer du behöva ett återbesök efter 4–8 veckor för touch up. Självklart ingår detta återbesök i priset på behandlingen. Självklart går det jättebra att kombinera både Microblading och Puder ögonbryn för att skapa dina perfekta ögonbryn.